Starkey – kuuldeaparaadid Ameerikast

2. november 2020 | Prindi

Ma  tükkaega mõtlesin kas minna proovima Starkey aparaate siis mul on hea meel, et ma käisin ja proovisin.

Minu jaoks oli seal kõige peletavam see, et visiiditasu on 25 eurot kui aparaate ei osta, maksin muidugi ära, kuigi kohe ei pidanud pigem sellepärast, et ma olin võtnud seisukoha, et ma neid aparaate niikuinii ei võta. Aga tundub pigem, et minu jaoks on need ühed parimad aparaadid, esiteks need on kerged, neid on mugav kõrvas kanda ja äpil on vist lõputult võimalusi. Valida sai muidugi kas patareidega või akudega aparaadid, millel laadija kaasas.

Selline aparaat ja selline standardotsak.

Ma muidugi mõtlen pigem sellele ka, et mul on vajalikud aparaadid millel on silmusvõimendi võimalus siis need on ainukesed millel seda pole aga kuulsin, et mingi võimalus pidi veel olema.

Otsakud sain ressiiveriga, need lähevad mõnusalt kõrva. Mingit vilinat pole ainultsiis kui müts pähe panna, seega mütsi vist kanda ei saa.

Käisin nädalavahetusel ka Vaegkuuljate liidu koolitusel  kus oli silmusvõimendi aga nnde aparaatidega ma seda võimalust kasutada ei saanud. Vahepeal proovisin oma isiklike aparaate aga need jäid pigem rohkem hätta. Seega kuulasin niisama ja kuulsin küll mida räägiti, väga midagi kaduma ka ei läinud.

Starkey kuulde aparaatidele läheb Thrive hearing control äpp.

See äpp on tõesti lõpmatute võimalustega, saab valida erinevaid programme ise, muidu on tavaliselt valikus 4-6 programmi aga sellel saab lausa ise neid juurde teha. Lisaks veel mitmed muud võimalused, näiteks sammulugeja ja siis veel mingitmoodi mõõdab ka aju tegevust. Töötab nii androidi kui ios mobiiltelefonidega.

Mallori

Kirjuta kommentaar