Phonak

2. november 2020 | Prindi

Kui Signia demo aparaadid ära antud sai siis palusin registratuuris aega Phonaki proovimiseks, aja sain isegi ka aga kuna Phonaki esindaja oli majas olemas siis võttis ta mu lahkelt kohe vastu ka.

Rääkisin oma soovid ära ja kuga maja Signiaga üks ja sama siis kuulmistesti ei tehtud vaid sai kasutada samu andmeid.

Aparaadid mida proovida sain olid isegi veidi suuremad kui mu enda kuuldeaparaadid ja kõrva sisse ma ressiivereid ei saanud vaid oma tavapärased voolikutega otsakud läksid sinna otsa, algul aparaadid muidugi vilistasid aga lahendus oli tuulutuse kinnipanemine, mille kohapeal kohe ka ära tehti ning seadistus, ning vilisemine oli haihtunud. Mingeid streemereid kaela ei pidanud panema kuna kuuldeaparaadid tulid iseseisvalt toime telefoniga suhtlemisel.

Sain neid proovida ka üsna pikalt ja julgen ka teistelegi neid proovida. Äppi ma nende aparaatidega kahjuks proovida ei saanud aga pidi olema väga hea, minu jaoks muidugi see valikul on väga suur miinus, kuna tean, et Phonaki aparaadid on väga head samas neid aparaate on neil rohkemgi peale selle mida ma proovida sain. Kuid jah suureks plussiks oli see, et need

Ressiiverit ma kõrva ei saanud sellepärast, et need lihtsalt poleks mu kõrva mahtunud (olid üsna suured jurakad minu pisikeste kuulmekäikude kõrval). Eks ma oln natuke pettunud ka kuna ootused olid suuremad. Samas ei maksa karta minna proovima sinna paraate, teenindus oli suurepärane ja soovitusi sai ka palju.  Vähemalt ma sain targemaks seda, et soovitatakse jätkata samasuguste otsakutega nagu mul praegu on samas kuulmise poolest tunnen, et minu jaoks on valikuid paremaid. Võibolla eksin, aga ma nii hästi nende aparaatidega ei tundnud kui mõne teisega.

Selline äpp, ise proovida ei saanud aga ehk avaneb teil võimalus.

Samas tean vaegkuuljaid kelle jaoks on just Phonak üks parimaid kuuldeaparaate!

Mallori

Kirjuta kommentaar