Nõmme lumepark 2016

20. jaanuar 2016 | Prindi

Kuna talv algas 2016 aastal väga valgelt ja lumiselt siis tekkis huvi lumelaua sõitu proovida. Mitte niisama sõitmist vaid ikka mõnusa õppega.  Huvi sai alguse 2015 -ndal aastal. Siis oli väga kehv talv aga sai kohtutud ühe lumelaua kooli profiga ning sealt see huvi.

Jaanuaris rääkisin veidi hindadest ja sain teada, et saame koolituse küll lumekool.ee. Muidugi tundus algus summa veidi krõbe ning see olevat niigi soodne pakkumine.  Kuid mõtlesin, et äkki saab veel soodsamalt kui otse küsida kuskilt kus on mäed ja instruktorid. Kirjutasin http://www.nommelumepark.ee/ ning rääkisin oma huvist, et vaegkuuljad sooviksid veidi sõita ning õppida. Summa ei olnudki nii väga suur aga soodsam kui eelmine pakkumine. Muidugi, eks ma ise panin ju grupi kokku ka ise. Kuid see pakkumine mis me saime http://www.nommelumepark.ee/ -st hämmastas isegi mind. Saime erand korras erand pakkumise kogu varustus + mäepilet TASUTA. Maksma pidime ainult koolituse eest. Sellist super pakkumist muidugi ei saa jätta kasutamata.

Algul oli huvi vaegkuuljate seas suur. Kuid mida päev lähemale, seda enam inimesi kahjuks ütles ära. Aga kohad said täidetud tänu aktiivsetele osalistele ning lõpuks panin ka oma 4 ja 5 aastased lapsed lumelauale. Kus juures nad said esimese korra kohta paremini hakkama kui mina. Mingit jorinat ma ei kuulnud ka, ju neile meeldis seal väga. Pärast olid muidugi väga läbi ka. Ise ma sain harjutada tänu sellele, et meil oli lausa 2 instruktorit, kellest oli palju abi. Sai mitu võtet selgeks kuidas alustada tõusmist ning pidurdamist ja lõpuks sõitu ka veidi. Muidugi oli esimene kord päris raske ja täpselt sama hull kui ma ootasin aga tänu headele instruktoritele lumelauaga sõidu huvi säilis, nii et ma käisin paar päeva hiljem kohe mitu tundi sõitmas. Proovisin kõik asjad uuesti läbi ning valisin uusi tasemeid. Läksin lastemäe tippu ja sõitsin sealt paar korda alla. Muidugi ärardusid enamus korrad kuid mida edasi seda vähem kukkusin. Eks ma jälgisin teisi ka kuidas teised liiguvad. Pärast isegi julgesin laud all trossiga üles sõita.

Kokkuvõttes on mul siiamaani tänu meeldivatele lumelaua fanaatikutele siiamaani huvi väga suur.  Ees on veel reis Himosele 5-7.veebruar. Proovin ennem seda veel korra Nõmmel sõita ning kui julgen sealt suurest ja järsust mäest alla sõita. Eks ennem on vaja väiksel mäel veidi soojendada.

Seega soovitan kõigil kindlasti lumelauaga sõit ära proovida!

Aga suurtänu teile Nõmme lumelauapark.

Esimene lumelaua päev

Esimene lumelaua päev

Teine lumelaua päev

Teine lumelaua päev

5 kommentaari to “Nõmme lumepark 2016”

 1. john lewis catalogues Says:

  john lewis catalogues

  THVK – Tallinna ja Harjumaa Vaegkuuljate Ühing

 2. www.storylon.co Says:

  http://www.storylon.co

  THVK – Tallinna ja Harjumaa Vaegkuuljate Ühing

 3. john lewis christmas jobs nottingham Says:

  john lewis christmas jobs nottingham

  THVK – Tallinna ja Harjumaa Vaegkuuljate Ühing

 4. victoria secret manchester store Says:

  victoria secret manchester store

  THVK – Tallinna ja Harjumaa Vaegkuuljate Ühing

 5. http://modnakraina.com/ Says:

  http://modnakraina.com/

  THVK – Tallinna ja Harjumaa Vaegkuuljate Ühing

Kirjuta kommentaar