Soome keele kursus THINK’ilt

9. september 2013 | Prindi

Tulge õppima uutmoodi soome keele kursusele! MTÜ THINKi korraldatav soome keele õpe on suurepärane üllatus eeskätt neile soovijaile, kellele tavaline keelekursus ei sobi. Ootame meie tundidesse järgmisi huvilisi:

-kellel on rohkem süvenemist vaja
-kellele on rohkem ülekordamist vaja
-kellele tavaline tempo on pisut liiga kiire
-kes ei kuule hästi
-kes vajab mõnevõrra enam abi
Õppetöö toimub väikeses grupis ning osaleda saavad nii erivajadusega kui ka n.ö terved inimesed. Õpetaja on aktiivne, sõbralik ning igati tasemel:
tegemist on pikaajalise Tallinna Ülikooli õppejõuga, kes õpetab tudengitele igapäevaselt soome keelt. Samuti on tal juba olemas eelnevad kogemused puudega tudengite õpetamisega – ülesanne, millega õpetaja kiiduväärselt hakkama sai. Tundides toimub vahvaid mänge, humoorikaid vestlusi ning palju muud õpitu paremaks kinnistamiseks.

Soome keele kursus algajatele kestab 40 tundi. Hind on 174 eurot. Hinnas sisaldub õpik Suomen mestari I. Koolituse eest saab ka tulumaksu tagasi, sest meile on väljastatud koolitusluba nr 6817HTM. Töötaval erivajadusega inimesel on võimalik kogu kursuse eest raha tagasi saada; täpsem info siin: http://www.ensib.ee/sotsiaaltoetused-puuetega-inimestele/
Soovi korral on võimalik tasuda lepingu alusel kahes osas.

Koolitus hakkas toimuma 5.septembrist alates neljapäeva õhtuti kl 18.30-20.00. Asukohaks on Tallinna kesklinn, Eesti Puuetega Inimeste Koda (Toompuiestee 10). Koolitus toimub 2.korruse mugavas õppeklassis.

Lisainfo kodulehel: http://www.think.ee/
Huvilisi ootame küsimusi esitama ning registreeruma järgmistel kontaktidel:
E-post kristi@think.ee
Telefon 53478422 (Külliki Bode)

Kirjuta kommentaar