Tasuta festival “Puude taga on inimene” 7. – 8. juuni Lauluväljakul

23. mai 2013 | Prindi

puudetaga7. ja 8. juunil toimub Tallinna lauluväljakul uus koguperepidu „Puude taga on inimene“, mille eesmärk on vähendada ühiskonnas avalduvat suhtluslõhet puudeta ja puudega inimeste vahel.

Kahepäevane pidu toob lauluväljaku merealale kokku andekad muusikud, kunstnikud, sportlased ja käsitöömeistrid, kes on oma loominguga pälvinud tuntust nii Eestis kui ka väljaspool – seda puudest või selle puudumisest hoolimata. Vaata programmi.

Avatud on Ühenduste ala – siin pakutakse esmatasandi nõustamist, jagatakse valdkonnaga seonduvaid materjale, informatsiooni, vahendatakse kontakte. Ühtlasi on see hea võimalus ühingutel omavahel kohtuda ning oma kogemusi ja teadmisi jagada.
Esietendub Mart Kivastiku uus lühinäidend No näed ise! Uksed avab pimekohvik .
Filmiprogramm, näitused, töötaod, rääkivad kunstiteosed ja kombatavad skulptuurid, lisaks käsitöölaat ja jalaga maalijate kursused, rahva- ja ratastoolitants, põnev spordiprogramm koos pimedate helipalli ning ratastoolikorvpalli ja -tennisega tipp- ja harrastussportlastele – need on vaid mõned märksõnad tihedast kultuurikavast.

Sellel festivalil on kõik teised kohal. Siit leiab uusi sõpru ja toetajaid ning kohtub vanadega.
Oleme tänulikud, kui seda uudist edastate oma sõpradele, tuttavatele ja koostööpartneritele.

Jääme kohtumiseni!
Lugupidamisega, programmijuht Piret Aus

Festivali lehekülg Facebookis ja veebis http://www.puudetagaoninimene.ee/

Kirjuta kommentaar