?! – Rahvaliidu Noored kingivad Ansipile kuuldeaparaadi

26. september 2008 | Prindi

Rahvaliidu Noorte hinnangul on peaminister Andrus Ansipi hoolimatu suhtumine riigijuhtimisse murettekitav, mistõttu kingib erakonna noortekogu talle inimeste arvamuse kuulda võtmiseks kuulmisaparaadi. “Valitsusjuhi ülbe käitumine on viinud Eesti tõsise kriisi lävele. Paraku on peaminister Ansip olnud kurt nii ekspertide kui ettevõtjate, põllumeeste ja teiste kodanikuühenduste ettepanekute suhtes,” ütles noortekogu esimees Monika Kuzmina.

Kuzmina sõnul soovivad Rahvaliidu noored kingitusega rõhutada vajadust hakata kuulda võtma ühiskonna esindajate arvamust. “Vaid inimesi kuulates ja kaasates on võimalik leida lahendus,” märkis Kuzmina. Umbes 3800 liikmega poliitikahuviliste noorte klubi leiab, et peaminister kui tippjuht peaks olema noortele eeskujuks.  “Paraku on Andrus Ansipi kesine panus nii riigieelarve koostamisse kui ka selles osalevate erakondade vahel tasakaalu loomisse taunimist väärt,” seisis avalduses. “Noored ootavad riigijuhtidelt ärakuulavat, ausat ja hoolivat käitumist. Kes seda ei suuda, ei tohiks poliitikas olla,” lisas Kuzmina.

Kuzmina avaldas lootust, et reedel tähitud kirjaga peaministri büroosse saadetava kuuldeaparaadi abil on Ansipil võimalik kuulda ühiskonnast kostvat arvamust tagasiastumiseks.

BNS

One Response to “?! – Rahvaliidu Noored kingivad Ansipile kuuldeaparaadi”

  1. merike Says:

    Nii, siinkohal peab märkima, et kuulmispuue ja kurtus pole taunimisväärt ja rahvaliidu noored solvavad selle aktiga kõiki vaegkuuljaid ja kurte.

Kirjuta kommentaar