Küsitlus kuulmispuudega inimestele – väga oluline!

26. mai 2014 | Prindi

Palume KÕIKIDE kuulmispuudega inimeste abi!

Eesti Vaegkuuljate Liit viib läbi küsitluse, mille eesmärgiks on kaardistada kuulmispuudega inimeste probleemid ja vajadused, hinnata probleemide lahendamiseks mõeldud teenuste/abivahendite/erinevate meetmete kättesaadavust ja kvaliteeti. Parem probleemitunnetus aitab leida paremaid ja praktilisi lahendusi kuulmispuudega inimeste igapäevaelu korraldamisele.

Küsitlust aitasid koostada Eesti Kurtide Liit (EKL), Eesti Kurtide Noorte Organisatsioon (EKNO) ja teised spetsialistid

Küsitluse elektroonilise vormi (mis on kõige mugavam täitmiseks) leiate siit:

http://www.connect.ee/uuring/319583725/

Paberkandjal küsitlus on kätesaadav failina nii pdf kujul (paremaks printimiseks) kui ka wordi failina (arvutis täitmiseks) kujul.

Kes soovib paberkandjal küsitlusi posti teel (nt ühingu liikmetele jagamiseks), siis andke teada, saadame teile niipalju kui vaja. Lähiajal valmib ka küsitluse venekeelne vorm, seega võite küsida kohe ka venekeelseid ankeete.

Neil, kes täitsid küsimustiku 10.mail Toompuiesteel, pole vaja enam seda uuesti teha. Juhul, kui soovite seda siiski teha, andke teada, me annulleerime paberversiooni.

Jääme pikisilmi teie vastuseid ootama. Kõikide vastajate vahel, kes jätavad meile oma kontaktandmed, loosime välja auhinnad. Ja palume, et paneksite selle küsitluse veebilehtedele, suhtlusvõrgustikesse jne.

2 kommentaari to “Küsitlus kuulmispuudega inimestele – väga oluline!”

  1. john lewis advert youtube 2012 Says:

    john lewis advert youtube 2012

    THVK – Tallinna ja Harjumaa Vaegkuuljate Ühing

  2. currys electrical shop galway Says:

    currys electrical shop galway

    THVK – Tallinna ja Harjumaa Vaegkuuljate Ühing

Kirjuta kommentaar